Termeni de utilizare
 
 

Termeni si condiţii de utilizare

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web şi/sau a oricărei pagini a acestuia sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare. Daca nu sunteţi de acord cu aceşti termeni şi condiţii de utilizare nu accesaţi acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

ROCAS DESIGN pune la dispoziţie informaţiile din acest site web în scop informativ general, şi nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deşi se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informaţiile să fie exacte.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

ROCAS DESIGN nu poate fi făcut răspunzatoare în nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informaţiilor prezentate în acest site web.

ROCAS DESIGN nu garantează în nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informaţiilor sau al materialelor cuprinse în acest site. ROCAS DESIGN nu garantează rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informaţiilor prezentate prin intermediul acestui site şi nici disponibilitatea spre folosire a oricăror informaţii prezente pe site.

ROCAS DESIGN nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru conţinutul nici unui material (contract) prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate în scop informativ şi fiind considerate ca şi utile.

ROCAS DESIGN nu poate fi trasa la răspundere pentru materialele prezente pe site, acestea sunt prezentate în scop informativ, nu în scop comercial.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria raspundere. Materialele şi informaţiile conţinute în acest site sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însoţite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

ROCAS DESIGN nu îşi asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioada nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

INCHEIEREA ACORDULUI

ROCAS DESIGN îşi rezervă dreptul de a schimba termenii, condiţiile şi politicile în orice moment făra a anunţa în prealabil, prin urmare sunteţi rugati să revedeţi în mod regulat această secţiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.